Chirurgie Dentară

Chirurgie Dentară

Book appointment

Fill this form

Cunoscută şi sub numele de chirurgie dento-alveolară, chirurgia dentară sau orală reprezintă ramura medicinei dentare a cărei plajă de indicaţii acoperă intervenţiile chirurgicale de la nivelul cavităţii orale.

Prin intervențiile chirugicale este restabilită starea de sănptate a cavității orale, atât prin intermediul extracțiilor dentare, ce pot fi mai simple sau mai complexe, dar și prin chirurgie plastică gingivală sau îndepărtarea chisturilor.

Clinica Endodent este dotată cu aparatură modernă, tratamentele stomatologice se realizează doar cu materiale de calitate înaltă și consumabile de unică folosință.

Ultima generaţie de echipamente oferă posibilitatea realizării unor operaţii mult mai rapide, minim invazive şi recuperarea integrală este, de asemenea, realizată mult mai repede.

Avantaje
Chirurgia orală s-a dezvoltat ca o ramură specială a stomatologiei care, pe lângă extracția dinților, oferă avantajul de a realiza și o serie de proceduri menite să corecteze structurile anatomice din cavitatea bucală, cum ar fi: traume ale dinților sau ale maxilarului, imperfecțiuni estetice sau defecte din zona feței și ale maxilarului, tratamente complexe de canal, implantologie, reconstrucția țesutului osos ori a sinusurilor pentru plasarea implantului dentar și orice altă formă de tulburare funcțională de masticație.
Riscuri
Anumite categorii de pacienți pot urma tratamente chirugicale stomatologice doar în anumite condiții. În momentul inceperii tratamentului, medicul stomatolog va discuta cu fiecare pacient în parte, avantajele, dar și riscurile, precum și posibilele complicații ale viitoarei intervenții stomatologice.
Complicații și durere
Chiar dacă toate indicațiile medicului stomatolog au fost urmate întocmai, apariția accidentelor sau a complicațiilor nu este exclusă nici în cazul intervențiilor chirugicale. Însă, acest aspect este strâns legat de fiecare pacient și, înainte de orice intervenție, medicul va explica toate detaliile posibilelor complicații, astfel încât să poată fi luată cea mai bună decizie. Datorită tehnicilor moderne, a anestezicelor folosite în chirurgia orală, acum pot fi efectuate proceduri chirurgicale total nedureroase.
ENDODENT

Amabilitate

Mi-a fost destul de frică să îmi scot cele 4 măsele de minte, dar acolo am știut că sunt pe mâini bune. Dr. Vasilache Ovidiu este un profesionist, tot personalul a fost amabil și mi-au răspuns la orice întrebare. Aș recomanda oricui!
Ingrid Hajnal Minor

Timp și dedicare

În Germania am auzit de domnul dr. Vasilache. Pot spune că este de nota 10. Conteaza mult când mergi acasă în concediu, iar dentistul își face timp pt tine.
Paula Butilca Hulpus

Profesionalism

In cateva cuvinte domnul doctor a dat dovada de profesionalism, daruire si perseverenta. Voi continua sa fiu pacienta dansului si il voi recomanda cu placere tuturor. Felicitari!!
Mihaela Smărăndoiu
d

Din momentul în care intri în cabinetul nostru, echipa noastră te va face să te simți confortabil cu toate procedurile stomatologice.

Vă așteptăm la noi!

Social Share