Protetică Dentară

Protetică Dentară

Book appointment

Fill this form

Protetica dentară (reconstrucția danturii) este o ramură importantă în stomatologie care se ocupă cu reconstrucția danturii prin diverse lucrări protetice. Atunci când, din diverse motive, din dinte lipsește o porțiune ce nu poate fi refăcută prin obturație (plombă), sau pereții dentari sunt prea subțiri pentru a suporta presiunile masticatorii, este necesară acoperirea dintelui cu o coroană.

De asemenea, când lipsește un dinte de pe arcadă și spațiul gol e mărginit de dinți ce nu sunt integri, sunt deteriorați, cariați sau au obturații coronare (plombe), se recurge la o punte. Se îmbracă dinții limitrofi și se înlocuiește spațiul edentat cu o coroana care să refacă fizionomia și funcționalitatea pierdute.

Cele mai frecvente tratamente protetice sunt: lucrările protetice (coroane dentare, punți dentare) din materiale nobile, seminobile sau ceramică dentară, protezele mobile sau mobilizate, protezele scheletate clasice sau cu sisteme speciale, fațetările ceramice sau compozite și lucrările pe implanturi dentare.

Avantaje
Oral and maxillofacial surgery
Riscuri
M.D. of Medicine
Complicații și durere
Nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure do lor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore mel.
ENDODENT

Amabilitate

Mi-a fost destul de frică să îmi scot cele 4 măsele de minte, dar acolo am știut că sunt pe mâini bune. Dr. Vasilache Ovidiu este un profesionist, tot personalul a fost amabil și mi-au răspuns la orice întrebare. Aș recomanda oricui!
Ingrid Hajnal Minor

Timp și dedicare

În Germania am auzit de domnul dr. Vasilache. Pot spune că este de nota 10. Conteaza mult când mergi acasă în concediu, iar dentistul își face timp pt tine.
Paula Butilca Hulpus

Profesionalism

In cateva cuvinte domnul doctor a dat dovada de profesionalism, daruire si perseverenta. Voi continua sa fiu pacienta dansului si il voi recomanda cu placere tuturor. Felicitari!!
Mihaela Smărăndoiu
d

Din momentul în care intri în cabinetul nostru, echipa noastră te va face să te simți confortabil cu toate procedurile stomatologice.

Vă așteptăm la noi!

Social Share