Stomatologie Generală

Stomatologie Generală

Book appointment

Fill this form

Stomatologia generală (odontologia) este ramura care cuprinde cariologia, profilaxia dentară, protetica fixă și mobilă.

Tratamentele de odontologie cuprind o varietate de manopere menite să păstreze sănătatea și frumusețea dinților naturali sau să vindece diversele afecțiuni, de la carii simple până la complicații ale acestora, care afectează pulpa și parodonțiul dinților. Indiferent de cauza problemelor existente – carii, fracturi, distrofii sau leziuni de uzură dentară – la Endodent, dinții pot fi trataţi morfologic şi estetic cu rezultate durabile.

Întreaga echipă a clinicii Endodent este dedicată în a oferi cele mai bune servicii de sănătate orală pentru orice vârstă. Sănătatea orală este esențială pentru o stare generală de vitalitate a organismului nostru.

La clinica de stomatologie Endodent, pacienții primesc toate opțiunile disponibile, astfel încât să poată lua cea mai bună decizie, atât pentru ei, cât și pentru familiile lor. Echipa noastră tratează de la cele mai simple cazuri, până la cele mai complexe, oferind servicii stomatologice complete, ce cuprind atât stomatologia pentru copii (pedodonție), tratamentele de canal (endodonție), cât și chirurgia orală și implantologia.

Avantaje
Datorită specializărilor și dezvoltării profesionale continue, garantăm succesul intervențiilor stomatologice. Comunicarea permanentă cu pacientul ajută la confortul acestuia pe întreaga perioadă a unui tratament. Toate materialele și tehnicile stomatologice sunt de înaltă calitate, oferind un tratament durabil și de succes.
Riscuri
Anumite categorii de pacienți pot urma tratamente stomatologice doar în anumite condiții. În momentul inceperii tratamentului, medicul stomatolog va discuta cu fiecare pacient în parte, avantajele, dar și riscurile, precum și posibilele complicații ale viitoarei intervenții stomatologice.
Complicații și durere
Chiar dacă toate indicațiile medicului stomatolog au fost urmate întocmai, apariția accidentelor sau a complicațiilor nu este exclusă. Acest aspect este strâns legat de fiecare pacient și, înainte de orice intervenție, medicul va explica toate detaliile posibilelor complicații, astfel încât să poată fi luată cea mai bună decizie. Intervențiile stomatologice sunt lipsite de durere, datorită anesteziei locale aplicate, majoritatea acestora fiind foarte simple și rapide, atât pentru medicul stomatolog, cât și pentru pacient.
ENDODENT

Amabilitate

Mi-a fost destul de frică să îmi scot cele 4 măsele de minte, dar acolo am știut că sunt pe mâini bune. Dr. Vasilache Ovidiu este un profesionist, tot personalul a fost amabil și mi-au răspuns la orice întrebare. Aș recomanda oricui!
Ingrid Hajnal Minor

Timp și dedicare

În Germania am auzit de domnul dr. Vasilache. Pot spune că este de nota 10. Conteaza mult când mergi acasă în concediu, iar dentistul își face timp pt tine.
Paula Butilca Hulpus

Profesionalism

In cateva cuvinte domnul doctor a dat dovada de profesionalism, daruire si perseverenta. Voi continua sa fiu pacienta dansului si il voi recomanda cu placere tuturor. Felicitari!!
Mihaela Smărăndoiu
d

Din momentul în care intri în cabinetul nostru, echipa noastră te va face să te simți confortabil cu toate procedurile stomatologice.

Vă așteptăm la noi!

Social Share