Stomatologie Laser

Stomatologie Laser

Book appointment

Fill this form

Laserul este un dispozitiv optic complex ce generează și concentrează energia într-un fascicol de lumină coerent și monocromatic. Absorbţia acestui fascicul în ţesuturi îi permite unui laser să realizeze modificări la nivelul acestor ţesuturi (în funcţie de parametrii programaţi – dezinfecție, tăiere, biostimulare etc).

Laserul FOTONA LightWalker este ultima tehnologie stomatologică fără durere și cea mai complexă în domeniu prin aplicațiile și beneficiile deosebite pe care le are, utilizându-se în toate specialitățile stomatologiei:

- îndepărtarea cariilor

- desensibilizarea suprafețelor sensibile ale rădăcinilor

- dezinfecția canalelor radiculare în tratamentele endodontice (crește prognosticul pe termen lung al dinților cu patologii severe)

- în parodontologie (profilaxia afecțiunilor parodontale și în dezinfectia și tratarea pungilor parodontale prin metode non-invazive, nedureroase)

- incizia țesuturilor moi – frenectomii

- descoperirea implantelor, fără durere

- tratamentul periimplatitelor

- produce hemostaza

- albirea dentară

- depigmentare

- Biostimularea/biomodulare

- desensibilizarea herpesului

Avantaje
În funcţie de pragul de sensibilitate dureroasă al fiecarui pacient, durerea este diminuată sau absentă! Intervenția este minim invazivă – nu generează microfisuri în dinte. În plus, scade riscul de contaminare încrucișată și realizează biostimularea țesuturilor (durere postoperatorie scăzută și vindecare mai rapidă). Datorită acestor facilități și avantaje este foarte util în cazul pacienților: diabetici, cu alergii, cu afecțiuni cardiovasculare, copii, gravide etc.
Riscuri
Față de procedurile clasice, toate riscurile pentru pacient sunt mult mai scăzute.
Complicații și durere
Folosind laserul de la Fotona, în chirurgia țesuturilor moi, suturile sunt rareori necesare, iar cu efectul de dezinfecție simultan al laserului, vindecarea este mai rapidă, cu mai puține complicații postoperatorii. Procedurile terapeutice specifice laserului LightWalker sunt rapide, mai ușor de efectuat, durerea este de slabă intensitate sau absentă, iar timpii de vindecare mai scurți în comparație cu tratamentele convenționale.
ENDODENT
d

Din momentul în care intri în cabinetul nostru, echipa noastră te va face să te simți confortabil cu toate procedurile stomatologice.

Vă așteptăm la noi!

Social Share