Endodent

Corpul umanCum să păstrăm dinții sănătoși de Sărbători
stomatologie ploiesti craciun sarbatori

Cum să păstrăm dinții sănătoși de Sărbători

Dorim să profităm de această ocazie pentru a vă transmite cele mai bune gânduri de Sărbători și un Crăciun Fericit! De asemenea, dorim să vă mulțumim tuturor pentru întregul suport oferit pe parcursul acestui an.

Știm cât de dificil a fost acest an pentru toată lumea și apreciem enorm suportul și fidelitatea tuturor pacienților noștri. În clinica Endodent am avut dintotdeauna un singur obiectiv plin de entuziasm: crearea de zâmbete frumoase și sănătoase!

Suntem în plin sezon festiv, iar magia sărbătorilor este principala temă a lunii Decembrie, dar este foarte important să luăm în considerare și efectele negative pe care prea multă indulgență le poate avea asupra sănătății orale. Crăciunul se sărbătorește alături de mâncare tradițională și băuturi festive, dar țineți minte, mai important decât zahărul conținut de alimentele mâncate, este frecvența cu care le consumăm. Sănătatea dinților noștri este condiționată de cât de des sau cât de rar consumăm aceste categorii de alimente. 

Dorim să ne asigurăm că noul an va începe fără probleme de sănătate asupra dinților, așadar, regăsiți mai jos câteva sfaturi care merită să fie luate în considerare în aceste zile de sărbătoare.

Aveți nevoie de o programare în cabinetul de stomatologie?

Contactați echipa noastră chiar acum pentru a discuta cu unul din medicii noștri specialiști!

Dr. Ovidiu Vasilache - Medic specialist chirurgie dento-alveolară și implantologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

d

Din momentul în care intri în cabinetul nostru, echipa noastră te va face să te simți confortabil cu toate procedurile stomatologice.

Vă așteptăm la noi!

Social Share